VvE Beheer uitbesteden of niet?

Een VvE (Vereniging van Eigenaren) is niet verplicht om iemand in te schakelen voor het beheren van de VvE. Zijn er binnen de VvE genoeg leden om alle taken zelf uit te voeren, dan is het niet nodig. Maar wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken is het verstandig om een VvE beheerder in te schakelen. Aan het uitbesteden van VvE beheer zitten wel kosten, maar dit is volledig afhankelijk van datgene wat je wilt uitbesteden. VvE’s werken met een begroting die niet overschreden mag worden, hierdoor wordt er vaak een vast bedrag afgesproken met de beheerder.

Wanneer besluit je om het beheren van de VvE uit te besteden?

Als er geen leden zijn die tijd over hebben voor het beheren van de VvE dan kun je samen besluiten om het uit te besteden...

Lees verder

Sloten installeren

Als het gaat om het goed installeren van uw slot is er niets beters dan de gemoedsrust die u krijgt als gevolg van de wetenschap dat uw sloten op een professionele manier worden geïnstalleerd.

Er zijn een aantal goede redenen om de installatie voor nieuwe sloten te plannen. Als u van het ene naar het andere huis verhuist, is het altijd een goede veiligheidsmaatregel om alle sloten aan de buitenkant te vervangen. Als u een huis of appartement verhuurt en de huurders zijn er uitgegaan om plaats te maken voor de volgende huurders, kunt u deze tevreden stellen met nieuw geïnstalleerde sloten. Misschien heeft u een kamer in uw huis aan een vriend verhuurt en is deze vertrokken...

Lees verder

de Costa Brava, de Costa Dorada, de Costa Blanca.

Spanje . . . . maar al te graag verruilen wij Nederlanders ons druilerige weer voor het weldadige Spaanse zonnetje. Maar er is meer. Spanje biedt behalve een heerlijk klimaat ook fantastische stranden, een warme zee, een zalige keuken, een prachtige natuur en een bijzonder interessante cultuur.

Deze ingrediënten staan borg voor een heerlijke vakantie aan een van de drie kuststreken die wij selecteerden:
de Costa Brava (De Costa Brava is een kustgebied van Catalonië in het noordoosten van Spanje, bestaande uit de comarques van Alt Empordà, Baix Empordà en Selva in de provincie Girona)
de Costa Dorada (De Costa Daurada is een gebied aan de kust van Catalonië, Spanje, tussen Cunit en Alcanar aan de Middellandse Zee. Het is volledig opgenomen in de provincie Tarragona)
de Costa Blanca (Co...

Lees verder